Asfaltirano 600 metrara lokalnog puta u naselju Pirići – MZ Grivice

VI STE OVDJE://Asfaltirano 600 metrara lokalnog puta u naselju Pirići – MZ Grivice

Asfaltirano 600 metrara lokalnog puta u naselju Pirići – MZ Grivice

Asfaltiranjem 600 metara lokalnog puta u naselju Pirići – MZ Grivice općina Banovići završila je sa kapitalnim ulaganjima u putnu infrastrukturu, za 2017. godinu. Za ovaj projekat, iz općinskog budžeta, izdvojeno je oko 90 hiljada konvertibilnih maraka, a ukupna ulaganja u putnu mrežu, u ovoj godini, iznosnosila su skoro milion KM.

Prema riječima Safeta Ćatovića, mještana Pirića, uređenje putne mreže je od velikog značaja za svako naseljeno mjesto i na ovaj način se stvaraju daleko bolji uvjeti za život, na čemu je posebno zahvalan općinskim vlastima.

„Dočekali smo asfaltiranje puta u Grivicama, a sobzirom da to Općina realizuje hvala općinskim vlastima. Nadamo se da ćemo nastaviti dobru suradnju i u narednom periodu i da će nam Općina podržati i druge projekte koji se planiraju uraditi u Grivicama“ – istakao je Zaim Pirić, predsjednik Vijeća Mjesne zajednice Grivice.

U ovoj godini, na području općine Banovići, asfaltirano je osam dionica u šest mjesnih zajednica, i to: Odžak i Hasići u MZ Banovići Selo, Radnička I – MZ Grad II, Brezici – MZ Grad III, Ćatići – MZ Brezovača, Hamzići – MZ Treštenica, Hrvati – MZ Repnik i Pirići MZ Grivice.

2017-12-13T21:52:14+00:0013/12/2017|Kategorije: Vijesti|

PODOBNO ZA MOBILNE UREĐAJE

NAŠU STRANICU ODLIKUJE MODERNI RESPONSIVE DIZAJN I PODOBNA JE ZA MOBILNE UREĐAJE.

SAV SADRŽAJ, UKLJUČUJUĆI SVE FORME I FORME E UPRAVE SU FUNKCIONALNE NA MOBILNIM UREĐAJIMA.

FUNKCIONALNOST

IMATE PRIJEDLOG KAKO DA POBOLJŠAMO USLUGE GRAĐANA?
MOLIMO KORISTITE KONTAKT FORMU IZ GLAVNOG IZBORNIKA.

IMATE PRIJEDLOG ZA POBOLJŠANJE NAŠE WEB STRANICE?
JAVITE SE SLUŽBI ZA ODRŽAVANJE:
DSO "WEBPAGE.BA" | info@webpage.ba |Tel: 060-314-8045