Banovićko kulturno ljeto počelo zvukom akustične gitare

VI STE OVDJE://Banovićko kulturno ljeto počelo zvukom akustične gitare

Banovićko kulturno ljeto počelo zvukom akustične gitare

Ovogodišnja manifestacija pod nazivom Banovićko kulturno ljeto zvanično je počela uz zvukove akustične gitare Adnana Čelebije u petak, 17.8.2018. godine na Trgu u Banovićima. Prelijepa ljetna noć obilježila je ujedno i početak implementacije programa obilježavanja Dana Općine koji će trajati sve do 10.9.2018. kada se obilježava Dan oslobođenja opštine Banovići.

Manifestaciju je u ime Općine Banovići i općinskog načelnika Midhata Husića otvorio  Adem Mostarlić, pomoćnik Općinskog načelnika.

– Posebna mi je čast u ime Općine Banovići i općinskog načelnika Husića da proglasim otvorenim manifestaciju u kojoj će svi posjetioci moći uživati naredni mjesec dana a koja nam je postala i tradicionalna. Banovićko kulturno ljeto je zvanično otvoreno i nadam se da ćete uživati u mnoštvu kulturnih, zabavnih, edukativnih, sportskih i drugih manifestacija, kazao je Adem Mostarlić, pomoćnik Općinskog načelnika.

Banovićko kulturno ljeto nastavit će se bajramskim koncertom koji će se održati u petak 24.8.2018. kada će svi posjetioci moći uživati uz prigodan program koji će predstaviti  Hor ilahija Rejjan.

2018-08-20T10:35:56+00:0020/08/2018|Kategorije: Vijesti|

PODOBNO ZA MOBILNE UREĐAJE

NAŠU STRANICU ODLIKUJE MODERNI RESPONSIVE DIZAJN I PODOBNA JE ZA MOBILNE UREĐAJE.

SAV SADRŽAJ, UKLJUČUJUĆI SVE FORME I FORME E UPRAVE SU FUNKCIONALNE NA MOBILNIM UREĐAJIMA.

FUNKCIONALNOST

IMATE PRIJEDLOG KAKO DA POBOLJŠAMO USLUGE GRAĐANA?
MOLIMO KORISTITE KONTAKT FORMU IZ GLAVNOG IZBORNIKA.

IMATE PRIJEDLOG ZA POBOLJŠANJE NAŠE WEB STRANICE?
JAVITE SE SLUŽBI ZA ODRŽAVANJE:
DSO "WEBPAGE.BA" | info@webpage.ba |Tel: 060-314-8045