Čestitke povodom Dana rudara

VI STE OVDJE://Čestitke povodom Dana rudara

Čestitke povodom Dana rudara

U ime Općine Banovići, Općinskog vijeća Banovići i u svoje lično ime svim rudarima Rudnika mrkog ugalj „Banovići“ d.d. Banovići, rukovodstvu i svim Banovićanima čija je najvažnija privredna grana upravo rudarstvo, želim sve najbolje povodom 21. decembra, Dana rudara Bosne i Hercegovine.

Posebne čestitke upućujem povodom jubilarne 70. godišnjice izgradnje pruge Brčko-Banovići i ujedno 70. godišnjice postojanja Rudnika.

Rudari svojim radom svake godine pokazuju da se i u teškim uslovima mogu postizati izuzetni proizvodni rezultati. Stoga sam ubijeđen da će i naredna godina biti obilježena novim proizvodnim rekordima. Očekujem i da će takve rezultate pratiti osavremenjivanje proizvodnog procesa, upošljavanje novih rudara u eksploataciji i stalno poboljšanje rudarskog statusa u bosanskohercegovačkom društvu.

Uz čestitke u povodu predstojećeg praznika svim rudarima upućujem i želje za puno uspjeha i dobro zdravlje u narednom periodu, uz rudarski pozdrav  SRETNO, kaže se između ostalo u čestitci općinskog načelnika Midhata Husića i predsjedavajućeg Općinskog vijeća Banovići Nermina Delagića.

2016-12-20T09:08:58+00:0020/12/2016|Kategorije: Vijesti|

PODOBNO ZA MOBILNE UREĐAJE

NAŠU STRANICU ODLIKUJE MODERNI RESPONSIVE DIZAJN I PODOBNA JE ZA MOBILNE UREĐAJE.

SAV SADRŽAJ, UKLJUČUJUĆI SVE FORME I FORME E UPRAVE SU FUNKCIONALNE NA MOBILNIM UREĐAJIMA.

FUNKCIONALNOST

IMATE PRIJEDLOG KAKO DA POBOLJŠAMO USLUGE GRAĐANA?
MOLIMO KORISTITE KONTAKT FORMU IZ GLAVNOG IZBORNIKA.

IMATE PRIJEDLOG ZA POBOLJŠANJE NAŠE WEB STRANICE?
JAVITE SE SLUŽBI ZA ODRŽAVANJE:
DSO "WEBPAGE.BA" | info@webpage.ba |Tel: 060-314-8045