Promovisana knjiga “I ja sam iz Srebrenice”

VI STE OVDJE://Promovisana knjiga “I ja sam iz Srebrenice”

Promovisana knjiga “I ja sam iz Srebrenice”

Sinoć je u prepunoj sali BKC-a u Banovićima u organizaciji UG Moja generacija iz Banovića i UG Prosvjetitelj iz Srebrenice održana promocija knjige poznatog voditelja Hayat TV Fikreta Hodžića „I ja sam iz Srebrenice“. O knjizi su govorili promotor Safet Berbić i autor knjige Fikret Hodžić.

Fikret Hodžić opisao je djetinjstvo u Srebrenici, golgotu ovog grada i ljudi u njima. Imao je samo 11 godina. S majkom i tada desetomjesečnim bratom iz Srebrenice je izašao konvojem. Njegov otac je ostao u Potočarima. Posmrtne ostatke njegovog oca još nisu pronašli. Fikret kaže da je ‘knjiga njegova osveta’.

– Želio sam da pokažem da nisu svi ubijeni. Najveća satisfakcija bila bi mi da neko sljedeće godine napiše sličnu knjigu i da je promovira, kazao je Hodžić.

Fikret Hodžić rođen je 27.09.1985. godine u Srebrenici. Nakon nemilih ratnih dešavanja dolazi u Sarajevo gdje završava osnovnu, a zatim i Perzijsko-bosanski koledž. Odličan uspjeh u spomenutom školovanju donosi i novi izazov, te fakultet Političkih nauka u Sarajevu postaje novi u nizu zadanih ciljeva. Ekipi Hayat TV priključio se u aprilu 2007. godine. Prve korake u televiziji napravio je u redakciji jutarnjeg programa, u kojoj je prošao osnovne faze novinarstva. Trenutno je jedan od najpopularnijih voditelja u zemlji i angažovan je na svim velikim projektima Hayat televizije.

 

Pokrovitelji promocije su: Općina Banovići, Medžlis Islamske zajednice Banovići, JU “Javna biblioteka” Banovići i Rizvić Print Banovići. Medijski pokrovitelj je JU “Centar za kulturu i informisanje Banovići.

2017-12-04T21:55:37+00:0005/06/2016|Kategorije: Vijesti|Oznake: , |

PODOBNO ZA MOBILNE UREĐAJE

NAŠU STRANICU ODLIKUJE MODERNI RESPONSIVE DIZAJN I PODOBNA JE ZA MOBILNE UREĐAJE.

SAV SADRŽAJ, UKLJUČUJUĆI SVE FORME I FORME E UPRAVE SU FUNKCIONALNE NA MOBILNIM UREĐAJIMA.

FUNKCIONALNOST

IMATE PRIJEDLOG KAKO DA POBOLJŠAMO USLUGE GRAĐANA?
MOLIMO KORISTITE KONTAKT FORMU IZ GLAVNOG IZBORNIKA.

IMATE PRIJEDLOG ZA POBOLJŠANJE NAŠE WEB STRANICE?
JAVITE SE SLUŽBI ZA ODRŽAVANJE:
DSO "WEBPAGE.BA" | info@webpage.ba |Tel: 060-314-8045