Načelnik Husić prisustvovao svečanom obilježavanju Dana rudara u Rudniku Banovići

VI STE OVDJE://Načelnik Husić prisustvovao svečanom obilježavanju Dana rudara u Rudniku Banovići

Načelnik Husić prisustvovao svečanom obilježavanju Dana rudara u Rudniku Banovići

Svečanom akademijom danas je obilježen Dan rudara u Rudniku mrkog uglja „Banovići“. Svečanoj sjednici Nadzornog odbora i Uprave ovog društva prisustvovao je i načelnik Općine Banovići Midhat Husić.

-U ime Općine Banovići i u svoje lično ime svim rudarima Rudnika mrkog ugalj „Banovići“ d.d. Banovići, rukovodstvu i svim Banovićanima čija je najvažnija privredna grana upravo rudarstvo, želim sve najbolje povodom 21. decembra, Dana rudara Bosne i Hercegovine, kazao je načelnik Husić. Pored čestitke povodom Dana rudara, Husić je čestitiao i 70. godišnjicu izgradnje pruge Brčko-Banovići i time 70. godišnjicu postojanja Rudnika, te izarzio posebnu zahvalnost za izvanredne poslovne rezultate i saradnju sa lokalnom zajednicom.

-Rudari svojim radom svake godine pokazuju da se i u teškim uslovima mogu postizati izuzetni proizvodni rezultati. Stoga sam ubijeđen da će i naredna godina biti obilježena novim proizvodnim rekordima. Očekujem i da će takve rezultate pratiti osavremenjivanje proizvodnog procesa, upošljavanje novih rudara u eksploataciji i stalno poboljšanje rudarskog statusa u bosanskohercegovačkom društvu. Najzaslužnijima i danas nagrađenim radnicima Rudnika upućujem posebne čestitke, istakao je Husić.

Uz čestitke u povodu predstojećeg praznika svim rudarima upućujem i želje za puno uspjeha i dobro zdravlje u narednom periodu, uz rudarski pozdrav  SRETNO, kaže se između ostalo u čestitci općinskog načelnika Midhata Husića.

 

2016-12-21T11:20:15+00:0020/12/2016|Kategorije: Vijesti|

PODOBNO ZA MOBILNE UREĐAJE

NAŠU STRANICU ODLIKUJE MODERNI RESPONSIVE DIZAJN I PODOBNA JE ZA MOBILNE UREĐAJE.

SAV SADRŽAJ, UKLJUČUJUĆI SVE FORME I FORME E UPRAVE SU FUNKCIONALNE NA MOBILNIM UREĐAJIMA.

FUNKCIONALNOST

IMATE PRIJEDLOG KAKO DA POBOLJŠAMO USLUGE GRAĐANA?
MOLIMO KORISTITE KONTAKT FORMU IZ GLAVNOG IZBORNIKA.

IMATE PRIJEDLOG ZA POBOLJŠANJE NAŠE WEB STRANICE?
JAVITE SE SLUŽBI ZA ODRŽAVANJE:
DSO "WEBPAGE.BA" | info@webpage.ba |Tel: 060-314-8045