Načelnik Midhat Husić podržao proširenje bankarskog sektora

VI STE OVDJE://Načelnik Midhat Husić podržao proširenje bankarskog sektora

Načelnik Midhat Husić podržao proširenje bankarskog sektora

Općinski načelnik Midhat Husić, premijer Vlade Tuzlanskog kantona Bego Gutić i predsjednik Uprave Raiffeisen banke Karlheinz Dobnigg danas su u Banovićima presjecanjem vrpce svečano otvorili 95. poslovnicu ove banke u Bosni i Hercegovini i prvoj u Banovićima.

Na ovaj način načelnik Husić je dao snažnu podršku proširenju bankarskog sektora. –Otvaranje prve poslovnice Raiffeisen banke u Banovićima samo je još jedan pozitivan signal za ono što slijedi, za velike projekte koje ćemo realizovati u narednom periodu. Pored toga,  stvaranjem veće konkurencije u bankarskom sektoru očekujem i značajno poboljšati nivo usluge za sve naše građane, kazao je načelnik Husić.

Podršku projektu dao je i premijer Vlade Tuzlanskog kantona. –Ako posmatramo ovaj projekat sa stanovišta investiranja i prisutnosti industrije i planirane realizacije projkata termolektrane, cementare i kamenoloma ovo će značajno poboljšati usluge u bankarskom sektor i ja direktoru čestitam što je to prepoznao, kazao je premijer Gutić.

Pored tradicionalnih kanala prižanja usluga klijentima, Raiffeisen banka prati i savremene trendove na tržištu, te kontinuirano unapređuje i obogaćuje svoje elektronske kanale poput interneta i mobilnog bankarstva.

-Poslovnicu u Banovićima otvorili smo kako bi našim klijentima omogućili lakši pristup uslugama Banke, a uzimajući u obzir prisutnost brojnih industrija u ovom regionu maksimizirati ćemo iskustvo koje klijenti imaju s Bankom i biti fer poslovni partner i pratiti realizaciju velik industrijskih projekata u Banovićima, kazao je direktor Dobnigg.

Raiffeisen banka je treća banka koja je otvorila svoju prvu poslovnicu u Banovićima. Za građane Banovića i bankarske klijente ovo će značiti sigurno poboljšanje bankarskih usluga, ophođenja šalterskih i drugih radnika prema klijentima i poboljšanje svih drugih bankarskih usluga.

 

2017-12-04T21:55:34+00:0015/09/2016|Kategorije: Vijesti|

PODOBNO ZA MOBILNE UREĐAJE

NAŠU STRANICU ODLIKUJE MODERNI RESPONSIVE DIZAJN I PODOBNA JE ZA MOBILNE UREĐAJE.

SAV SADRŽAJ, UKLJUČUJUĆI SVE FORME I FORME E UPRAVE SU FUNKCIONALNE NA MOBILNIM UREĐAJIMA.

FUNKCIONALNOST

IMATE PRIJEDLOG KAKO DA POBOLJŠAMO USLUGE GRAĐANA?
MOLIMO KORISTITE KONTAKT FORMU IZ GLAVNOG IZBORNIKA.

IMATE PRIJEDLOG ZA POBOLJŠANJE NAŠE WEB STRANICE?
JAVITE SE SLUŽBI ZA ODRŽAVANJE:
DSO "WEBPAGE.BA" | info@webpage.ba |Tel: 060-314-8045