Naselje Hrvati dobilo javnu rasvjetu

VI STE OVDJE://Naselje Hrvati dobilo javnu rasvjetu

Naselje Hrvati dobilo javnu rasvjetu

Implementacija manjih projekata od velikog značaja na području opštine Banovići nastavlja se i u ovih hladnim danima. Proteklih dana okončan je još jedan takav projekat u mjesnoj zajednici Repnik.  Naime, radi se o projektu izgradnje javne rasvjete u dužini od oko jednog kilometra puta kroz naselje Hrvati.

U okviru ovog projekta izvršeno je postavljanje deset novih betonskih stubova, te instalacija 23 svjetiljke na nove i postojeće betonske stubove. Projekat je implemntirala firma „Hasanagić“ d.o.o Banovići a sredstva u iznosu od preko 9 hiljada konvertibilnih maraka obezbjedio je općinski načelnik Midhat Husić iz Budžeta Općine za 2017. godinu.

Kada je u pitanju javna rasvjeta, Općina Banovići u ovoj godini planira implementaciju značajnih projekata u oblasti izgradnje energetski efikasne javne rasvjete u gradskom području.

Na području Banovića u toku je implemntacija i velikih i značajnih infrastrukturnih projekata koji nisu završeni tokom prethodne godine zbog obima poslova, kao što su: projekat regulacije Radinskog potoka u centru grada, te projekat izgradnje kružnog toka na potezu od Sportske dvorane do Gradske autobuske stanice u Banovićima.

 

2017-12-04T21:55:32+00:0014/02/2017|Kategorije: Vijesti|

PODOBNO ZA MOBILNE UREĐAJE

NAŠU STRANICU ODLIKUJE MODERNI RESPONSIVE DIZAJN I PODOBNA JE ZA MOBILNE UREĐAJE.

SAV SADRŽAJ, UKLJUČUJUĆI SVE FORME I FORME E UPRAVE SU FUNKCIONALNE NA MOBILNIM UREĐAJIMA.

FUNKCIONALNOST

IMATE PRIJEDLOG KAKO DA POBOLJŠAMO USLUGE GRAĐANA?
MOLIMO KORISTITE KONTAKT FORMU IZ GLAVNOG IZBORNIKA.

IMATE PRIJEDLOG ZA POBOLJŠANJE NAŠE WEB STRANICE?
JAVITE SE SLUŽBI ZA ODRŽAVANJE:
DSO "WEBPAGE.BA" | info@webpage.ba |Tel: 060-314-8045