Novih 860 metara asfalta u naselju Šehići (MZ Grivice)

VI STE OVDJE://Novih 860 metara asfalta u naselju Šehići (MZ Grivice)

Novih 860 metara asfalta u naselju Šehići (MZ Grivice)

U okviru planiranih infratsrukturnih radova za 2018. godinu Općina Banovića danas je završila rekonstrukciju i asfaltiranje 12. dionice planirane u ovoj godini.

– Ovo je danas 12. dionica gdje se radi rekonstrukcija i asfaltiranje u mjesnoj zajednici Grivice u naselju Šehići, dionici dužine 860 metara i ukupne vrijednosti 130 hiljada konvertibilnih maraka sa sredstvima iz općinskog budžeta, kazao je Amir Mrkonjić, pomoćnik Općinskog načelnika.

Mještani naselja Šehići od danas će stizati brže i bezbjednije vozeći se znatno modernijom saobraćajnicom u pravcu prema Donjoj Njivi i drugim dijelovima mjesne zajednice Grivice kao i prema gradskom području Banovića.

– Ovim projektom nastavljeno je ravnomjerno ulaganje u putnu infrastrukturu na području mjesnih zajednica kako bi se životi mještana poboljšali, kazao je Zaim Pirić, predsjednik Vijeća mjesne zajednice Grivice koji se posebno zahvalio investitoru što je dionica u Šehićima dobila svoje mjesto u planu izgradnje infrastrukture na području opštine Banovići u ovoj godini.

Općina Banovići protekih dana svojim sredstvima je finansirala uređenje putne komunikacije u mjesnoj zajednici Oskova, a već narednih dana planirano je uređenje puta u mjesnoj zajednici Repnik, naselje Mrljevići čime će biti zaokružen ciklus planiranih radova na području putne infrastrukture u Banovićima planiranih za ovu godinu.

2018-10-15T14:31:04+00:0015/10/2018|Kategorije: Vijesti|

PODOBNO ZA MOBILNE UREĐAJE

NAŠU STRANICU ODLIKUJE MODERNI RESPONSIVE DIZAJN I PODOBNA JE ZA MOBILNE UREĐAJE.

SAV SADRŽAJ, UKLJUČUJUĆI SVE FORME I FORME E UPRAVE SU FUNKCIONALNE NA MOBILNIM UREĐAJIMA.

FUNKCIONALNOST

IMATE PRIJEDLOG KAKO DA POBOLJŠAMO USLUGE GRAĐANA?
MOLIMO KORISTITE KONTAKT FORMU IZ GLAVNOG IZBORNIKA.

IMATE PRIJEDLOG ZA POBOLJŠANJE NAŠE WEB STRANICE?
JAVITE SE SLUŽBI ZA ODRŽAVANJE:
DSO "WEBPAGE.BA" | info@webpage.ba |Tel: 060-314-8045