Objavljen oglas za dodjelu pomoći za rješavanje stambenih potreba socijalno ugroženih branitelja

VI STE OVDJE://Objavljen oglas za dodjelu pomoći za rješavanje stambenih potreba socijalno ugroženih branitelja

Objavljen oglas za dodjelu pomoći za rješavanje stambenih potreba socijalno ugroženih branitelja

Obavještavaju se branitelji, članovi njihovih porodica sa područja općine Banovići, da je raspisan oglas za podnošenje zahtjeva za dodjelu jednokratnih bespovratnih sredstava za pomoć u rješavanju stambenih potreba socijalno ugroženih branitelja i članova njihove porodice za 2016. godinu.

Pravo po ovom oglasu imaju pripadnici boračke populacije sa područja općine Banovići koji nemaju adekvatno riješeno stambeno pitanje i čiji prihodi po članu domaćinstva ne prelaze 50 posto prosječne neto plate ostvarenoj u prethodnoj godini na području FBiH.

Pod prihodima se podrazumijevaju primanja kandidata i članova porodičnog domaćinstva, i to, lična primanja po osnovu samostalnog privređivanja ili privredne djelatnosti i lična ili porodična primanja po osnovu penzijsko-invalidskog osiguranja i boračko-invalidske zaštitie.

Oglas je objavljen na oglasnoj ploči u Centru za pružanje usluga gražanima Općine Banovići i oglasnoj ploči u zgradi Općine II (preko puta Binga).

Zahtjevi sa potrebnom dokumentacijom se predaju u Centar za pružanje usluga građanima Općine Banovići i to do 19.04.2016. godine.

Sve dodatne informacije zainteresovani aplikanti mogu dobiti u prostorijama odsjeka za boračko-invalidsku zaštitu, izbjegla i raseljena lica koji se nalaze u zgradi Općine II, u ulici Alije Izetbegovića broj 3 – zgrada do Binga.

2016-05-21T18:30:33+00:0007/05/2016|Kategorije: Vijesti|Oznake: , |

PODOBNO ZA MOBILNE UREĐAJE

NAŠU STRANICU ODLIKUJE MODERNI RESPONSIVE DIZAJN I PODOBNA JE ZA MOBILNE UREĐAJE.

SAV SADRŽAJ, UKLJUČUJUĆI SVE FORME I FORME E UPRAVE SU FUNKCIONALNE NA MOBILNIM UREĐAJIMA.

FUNKCIONALNOST

IMATE PRIJEDLOG KAKO DA POBOLJŠAMO USLUGE GRAĐANA?
MOLIMO KORISTITE KONTAKT FORMU IZ GLAVNOG IZBORNIKA.

IMATE PRIJEDLOG ZA POBOLJŠANJE NAŠE WEB STRANICE?
JAVITE SE SLUŽBI ZA ODRŽAVANJE:
DSO "WEBPAGE.BA" | info@webpage.ba |Tel: 060-314-8045