Svečanost povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine

VI STE OVDJE://Svečanost povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine

Svečanost povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine

„Prvi mart 1992. je upisan zlatnim slovima u hiljadogodišnjoj historiji Bosne i Hercegovine kao Dan njene nezavisnosti i priznanje Međunarodne zajednice. Ovim činom Bosna i Hecregovina se svrstala među 190 nezavisnih zemalja u svijetu čime je počeo njen historijski hod kao potpuno suverene i samostalne države. Čvrsta i jasno izražena volja građana Bosne i Hercegovine još jednom je pokazala svu snagu ovog naroda, te želju za građenjem vlastite domovine što se pokazalo kao najuzvišeniji zadatak svih onih koji vole Bosnu i Hercegovinu i koja predstavlja garant prosperiteta u budućnosti njenih građana”, kazao je zamjenik predsjedavajućeg Općinskog vijeća Banovići Mirza Demirović u svom svečanom referatu koji je održao povodom 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine na svečanoj sjednici Općinskog vijeća.

Na svečanosti su se još obratili i čestitke uputili: predsjedavajući Općinskog vijeća Nermin Delagić, općinski načelnik Midhat Husić, te predstavnici ratnih udruženja građana sa područja općine Banovići. Najljepše čestitke Bosni i Hercegovini su uputili učenici JU MSŠ „Banovići“ prelijepim muzičkim repertoarom posvećenim nam jednoj jedinoj domovini Bosni i Hercegovini.

U okviru ove svečanosti, odata je i posebna počast, te položeno cvijeće na Centralnom spomen obilježju šehidima i poginulim borcima narodnooslobodilačkog rata.

 

2017-12-04T21:55:32+00:0028/02/2017|Kategorije: Vijesti|

PODOBNO ZA MOBILNE UREĐAJE

NAŠU STRANICU ODLIKUJE MODERNI RESPONSIVE DIZAJN I PODOBNA JE ZA MOBILNE UREĐAJE.

SAV SADRŽAJ, UKLJUČUJUĆI SVE FORME I FORME E UPRAVE SU FUNKCIONALNE NA MOBILNIM UREĐAJIMA.

FUNKCIONALNOST

IMATE PRIJEDLOG KAKO DA POBOLJŠAMO USLUGE GRAĐANA?
MOLIMO KORISTITE KONTAKT FORMU IZ GLAVNOG IZBORNIKA.

IMATE PRIJEDLOG ZA POBOLJŠANJE NAŠE WEB STRANICE?
JAVITE SE SLUŽBI ZA ODRŽAVANJE:
DSO "WEBPAGE.BA" | info@webpage.ba |Tel: 060-314-8045