Uz nastup Haos animatora nastavljeno Banovićko kulturno ljeto

VI STE OVDJE://Uz nastup Haos animatora nastavljeno Banovićko kulturno ljeto

Uz nastup Haos animatora nastavljeno Banovićko kulturno ljeto

Nakon održanih nekoliko kulturnih i zabavnih manifestacija, Banovićko kulturno ljeto sinoć je nastavljeno žurkom za najmlađe sugrađane koju je priredila grupa Haos animatori iz Novog Sada. Haos animatori su po treći put u Banovićima oduševili najmlađe sugrađane svojom žurkom. Na Trgu žrtava Srebrenice, novosađani su zabavljali mališane u raznim kostimima, crtali po licu, duvali i pravili balone, plesali, a na kraju su se i poigrali vatrom.

-Ovo je treća godina kako se Dan Općine Banovići obilježava nizom manifestacija objedinjenih u jednoj pod nazivom Banovićko kulturno ljeto. Cijeli mjesec dana upotpunjen je nizom kulturnih, zabavnih, sportskih i edukativnih manifestacija i takmičenja a krovna manifestacija kojom ćemo obilježiti 10.9.2018. Dan Općine Banovići bit svečana akademija održana na taj dan i vatromet u večernjim satima, kazao je Zijad Bećić, predsjednik Komisije za obilježavanje značajnih datuma i događaja na području opštine Banovići.

Nakon sinošnje žurke uz Haos animatore, u srijedu, 29.8.2018. na repertoaru je cjelovečernji koncert KUD „Puračić“ na Trgu žrtava Srebrenice u Banovićima sa početkom u 20 sati, a već 31.8.2018. sevdah susreti KUD „Litva“ Banovići sa početkom u 20 sati.

2018-08-28T10:39:22+00:0028/08/2018|Kategorije: Vijesti|

PODOBNO ZA MOBILNE UREĐAJE

NAŠU STRANICU ODLIKUJE MODERNI RESPONSIVE DIZAJN I PODOBNA JE ZA MOBILNE UREĐAJE.

SAV SADRŽAJ, UKLJUČUJUĆI SVE FORME I FORME E UPRAVE SU FUNKCIONALNE NA MOBILNIM UREĐAJIMA.

FUNKCIONALNOST

IMATE PRIJEDLOG KAKO DA POBOLJŠAMO USLUGE GRAĐANA?
MOLIMO KORISTITE KONTAKT FORMU IZ GLAVNOG IZBORNIKA.

IMATE PRIJEDLOG ZA POBOLJŠANJE NAŠE WEB STRANICE?
JAVITE SE SLUŽBI ZA ODRŽAVANJE:
DSO "WEBPAGE.BA" | info@webpage.ba |Tel: 060-314-8045