Poziv za učešće u predlaganju tema i motiva za Godišnji program izdanja prigodnih i redovnih poštanskih maraka u 2025. godini – JP BH POŠTA

S ciljem da se obilježe značajni događaji u zemlji i svijetu, afirmišu kulturne i prirodne vrijednosti Bosne i Hercegovine odnosno da se obillježe značajni jubileji (25. 50. 75. 100. 125. 150 i više godina) i datumi iz nacionalne ili svjetske historije, književnosti, nauke i umjetnost kao i značajne sportske i druge manifestacije. “JP BH POŠTA“ d.o.o Sarajevo svake godine, pokreće aktivnosti na prikupljanju prijedloga tema i motiva za Godišnji program izdanja prigodnih i redovnih poštanskih maraka, koji se donosi, unaprijed, za svaku godinu.

S tim u vezi „ЈР BH POŠTA’ d.o.o. Sarajevo poziva institucije i ustanove, kao i pojedince, s područja nauke, kulture, obrazovanja, javnih službi vjerske i druge organizacije te udruženja, da dostave prijedloge tema i motiva za Godišnji program izdanja prigodnih i redovnih poštanskih maraka u 2025 godini Prijedlozi se mogu dostaviti najkasnije do 31.07.2024.godine na adresu „JP BH POŠTA“ d.o.o Sarajevo. Obala Kulina bana br. 8, 71000 Sarajevo ili putem e-maila [email protected].

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona broj (033) 252-707, 252- 708 ili putem e-maila: [email protected].

POZIV