Angažovanje nekvalifikovanih radnika rudarske struke

Sa potrebom za angažovanjem nekvalifikovane radne snage iz oblasti rudarske struke, Općini Banovići se obratila firma “RUDAR” d.o.o. Tuzla, podružnica “Rudar-Miljevina” Miljevina za izvođenje rudarsko-građevinskih radova. Ova firma, kako je navedeno, ima potrebu za 20 radnika, koji treba da ispunjavaju slijedeće uslove:

-stručna sprema (minimalno osnovna škola),

-zdravstveno stanje (da imaju psiho-fizičke sposobnosti za rad u posebnim uslovima – jamski rad, što dokazuju ljekarskim uvjerenjem).

Radnici će biti angažovani na gradilištu d.o.o. “Rudar”, u Rudniku mrkog uglja Đurđevik, Rudnicima uglja Kreka-rudnik Mramor, Rudnik boksita Milići.

Ovim putem obavještavamo sve koji ispunjvaju navedene uslove i nalaze se na evidenciji Biroa za zapošljavanje Banovići, da se jave na brojeve telefona firme “RUDAR” (035 280 373, 035 280 374).

Dokument dostavljamo u PRILOGU: Potreba za radnom snagom.

[fusion_gallery layout=”” picture_size=”fixed” columns=”1″ column_spacing=”” gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2021/02/Ponuda-za-radnom-snagom-rudarske-struke.jpg” image_id=”10490″ link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *