Asfaltirana dionica puta u mjesnoj zajednici Tulovići

Nakon što je jučer okončan projekat rekonstrukcije i asfaltiranja puta u mjesnoj zajednici Brezovača, radovi su danas nastavljeni u mjesni zajednici Tulovići. Asfaltirana je dionica puta Donji Brigići duga 200 metara. U sklopu uređenja ove dionice, urađeni su pripremni radovi, tamponiranje, bankine i položen asfalt.

U narednim danima nastavit će se implementacija planiranih infrastrukturnih projekata u Tulovićima. Pripremni radovi izvode se na dionici Salihbašići gdje će se asfaltirati još jedna dionica duga preko 200 metara. Pored radova na uređenju putne infrastrukture, u Tulovićima je u pripremi i rekonstrukcija i dogradnja mjesnog vodovoda, čiji početak radova se očekuje naredne sedmice.

Sredstva za implemetaciju infrastrukturnih projekata obezbijeđena su iz općinskog budžeta.

[fusion_gallery layout=”” picture_size=”fixed” columns=”” column_spacing=”” gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2020/08/Asfaltiranje-u-MZ-Tulovići-naselje-DOnji-Brigići-6.jpg” image_id=”8301″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2020/08/Asfaltiranje-u-MZ-Tulovići-naselje-DOnji-Brigići-5.jpg” image_id=”8300″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2020/08/Asfaltiranje-u-MZ-Tulovići-naselje-DOnji-Brigići-4.jpg” image_id=”8299″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2020/08/Asfaltiranje-u-MZ-Tulovići-naselje-DOnji-Brigići-8.jpg” image_id=”8302″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2020/08/IMG_1539.jpg” image_id=”8303″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2020/08/Asfaltiranje-u-MZ-Tulovići-naselje-DOnji-Brigići-3.jpg” image_id=”8298″ link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *