BaUM obilježio dječiju sedmicu

Nekoliko desetina mladih okupljenih u centru za mlade BaUM, a uz saradnju sa World Vision International, Općinom Banovići i Crvenim križom  obilježili su dječiju sedmicu.

Tim povodom jučer je održana ulična umjetnička akcija koja je održana u sklopu projekta “Vrijedni pažnje o zanemarivanju djece u Bosni i Hercegovini”.  Okupljeni mališani uživali su u opuštenom druženju i pokazali svoju krativnu stranu kroz izložbu dječijih radova i crtanje po asfaltu. Radionica je bila besplatna i okupila je svu zainteresovanu djecu.

Cilj radionice bio je opušteno i zajedničko druženje djece kao i izražavanje kreativnosti. Ovo je bila samo jedna od aktivnosti koje centar za mlade „BaUM“ Banovići realizuje u saradnji sa prijateljima. U pripremi je još nekoliko zanimljivih događaja o čemu će mladi iz BaUM obavijestiti javnost u skorije vrijeme.

[fusion_gallery image_ids=”4318,4319,4315,4314,4313,4312,4311″ layout=”” picture_size=”fixed” columns=”” column_spacing=”10″ gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”zoomin” lightbox=”yes” lightbox_content=”titles” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_gallery]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *