Čestitke vjernicima katoličke vjeroispovijesti u povodu Uskrsa

U povodu nastupajućeg praznika Uskrsa, svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti čestitke su uputili predsjedavajući Općinskog vijeća Banovići Robert Lapčević i općinski načelnik dr. Bego Gutić.

-„U nedjelju 4. aprila 2021. godine katolici proslavljaju najveći praznik Uskrs. Tim povodom, u ime Općinskog vijeća Banovići i svoje lično ime, pripadnicima katoličke vjeroispovijesti želimo sretan Uskrs, sa željom da ovaj praznik provedu u društvu porodice i prijatelja. Želimo da radost praznika donese zdravlje, sreću i veselje u Vaše domove i bude podsticaj da činite dobro“,- kaže se u čestitki predsjedavajućeg Općinskog vijeća Roberta Lapčevića.

-“Uz duboko poštovanje prema svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti upućujemo iskrene čestitke u povodu Uskrsa, sa željom da praznik provedete u zdravlju, sreći i veselju u krugu porodice i prijatelja. Neka Uskrs bude još jedna prilika za isticanje najvećih vrlina kao što su poštovanje, ljubav i mir među ljudima. Sretan Uskrs”, -stoji u čestitki općinskog načelnika dr. Bege Gutića.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *