Godišnjica mobilizacije rezervnog sastava policije

Iskrene čestitke u povodu 19. septembra, godišnjice mobilizacije rezervnog sastava policije, u ime Općine Banovići i svoje lično ime, uputio je općinski načelnik dr. Bego Gutić.

-“Iskrene čestitke upućujemo članovima Udruženja policije učesnika odbrambeno-oslobodilačkog rata općine Banovići 1992-1995. kao i svim policijskim službenicima koji su učestvovali u odbrani. Posebno poštovanje izražavamo porodicama koje su tokom odrbane ostale bez svojih najbližih. Profesionalne organizovane i opremljene policijske snage i dalje su iznimno važne za stabilnost i sigurnost svih nas, te se s toga iskreno zahvaljujemo svim policijskim službenicima na predanom i profesionalnom izvršavanju svojih dužnosti uz želju da ih posluži dobro zdravlje i da ostanu predani svom pozivu”, – navodi se u čestitki načelnika Gutića.

Iskrene čestitke povodom 19. septembra uputio je i predsjedavajući Općinskog vijeća Banovići Robert Lapčević, izražavaju puno poštovanje prema svima onima koji su učestvovali u odbrani, s posebnim poštovanjem prema porodicama stradalih u odbrani.