Haos animatori priredili veliki festival za najmlađe

Općina Banovići i ove godine je obradovala najmlađe sugrađane velikom zabavom i festivalom uz Haos animatore. Najveći festival animacije, igre, vatre i leda održan je sinoć, 23. jula 2019. godine na otvorenom prostoru Trga žrtava Srebrenice u Banovićima. Veliki festil je trajao tri puna sata i okupio je veliki broj mališana koji su zajedno sa roditeljima uživali u zabavi.

– S obzirom na dosadašnje interesovanje mališana, Općina Banovići je odlučila obradovati najmlađe i četvrtom velikom žurkom. I ovaj put su ispunili očekivanja, navode iz Stručne službe Općinskog vijeća.

Grupa Haos animatori je iz Novog Sada i prema sinošnjim izjavama nastupit će u Banovićima i krajem augusta.

[fusion_gallery layout=”” picture_size=”fixed” columns=”” column_spacing=”10″ gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2019/07/Haos-animatori-1.jpg” image_id=”5441|full” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2019/07/Haos-animatori-2.jpg” image_id=”5442|full” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2019/07/Haos-animatori-3.jpg” image_id=”5443|full” link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *