Izabrani korisnici za dodjelu plastenika

U okviru projekta ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih osoba sa područja općine Banovići, kroz proizvodnju povrća u plastenicima u 2020. godini, Općina Banovići u saradnji sa nevladinom organizacijom „Muslim Aid“ Sarajevo je 06.04.2020. godine potpisala sporazum o sufinansiranju nabavke 20 metalnih plastenika sa kompletnom opremom i sadnim materijalom, za 20 porodica sa područja općine Banovići.

Ukupna vrijednost projekta je 54.780,00 KM, od toga Općina Banovići finansira 40% projekta, „Muslim Aid“ također 40% i odabrani  korisnik sa područja općine 20%.

Na javni poziv za dodjelu plastenika putem sufinansiranja prijavilo se 23 aplikanta. Od toga je, zbog broja ograničenog sporazumom, odabrano 20 korisnika.

Narednih dana očekuje se potpisivanje ugovora i isporuka plastenika na parcele izabranih aplikanata.

Rang listu izabranih korisnika možete pogledati na LINKU.

[/fusion_text][fusion_gallery layout=”” picture_size=”” columns=”” column_spacing=”” gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *