Izgrađena javna rasvjeta u ulici Božićka Banovića

Izgradnjom javne rasvjete na novoizgrađenom parking prostoru u ulici Božićka Banovića, završeno je kompletno uređenje gradskog trga u Banovićima. Time su stanovnicima Banovića obezbijeđeni bolji uslovi za odvijanje saobraćaja i kretanja, a samim tim je povećana sigurnost građana.

Sredstva za implementaciju projekta „Izgradnja javne rasvjete u okviru vanjskog uređenja dijela ulice Božićka Banovića“ obezbijeđena su iz općinskog budžeta, čime je nastavljen kontinuitet izgradnje i poboljšanja u ovom sektoru. Postavljena su 24 nova aluminijska stuba visine 4 metra i ugrađene led svjetiljke, te izvršeni svi drugi građevinski i elektromontažni radovi. Izvođač radova je firma „Kopkomerc“ d.o.o. iz Živinica.

Pored ovog projekta iz oblasti poboljšanja javne rasvjete, završena je i izgradnja javne rasvjete u naseljima Mačkovac i Brezici.

[fusion_gallery layout=”” picture_size=”fixed” columns=”4″ column_spacing=”” gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2020/11/Javna-rasvjeta-u-ulici-Bozicka-Banovica-2.jpg” image_id=”9287″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2020/11/Javna-rasvjeta-u-ulici-Bozicka-Banovica-3.jpg” image_id=”9288″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2020/11/Javna-rasvjeta-u-ulici-Bozicka-Banovica-4.jpg” image_id=”9289″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2020/11/Javna-rasvjeta-u-ulici-Bozicka-Banovica.jpg” image_id=”9290″ link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *