Počelo uređenje horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije

[fusion_gallery image_ids=”” layout=”” picture_size=”” columns=”” column_spacing=”10″ gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_gallery]Općinska nadležna služba jučer je započela implementaciju projekta uređenja horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije na cijelom gradskom području opštine Banovići. Ovaj projekat se realizuje u skladu sa godišnjim planom i programom redovnog održavanja javnih površina.

– Zbog ovih radova saobraćajna komunikacija u gradskom području je otežana i na dijelovima saobraćajnice gdje se izvode radovi saobraćaj se odvija jednom trakom. Planirano je da se radovi završe do nedjelje 19.8.2018. od kada bi i saobraćaj trebao biti ustaljen, kazao je Adem Mostarlić, pomoćnik Općinskog načelnika.

Radove na ovim poslovima izvode radnici firme  „EKO-INVEST“ d.o.o. Tuzla a sredsta za implementaciju projekta u vrijednosti šest hiljada konvertibilnih maraka obezbjeđena su iz općinskog budžeta.

[fusion_gallery image_ids=”3778,3776,3775,3774,3773,3772″ layout=”” picture_size=”fixed” columns=”” column_spacing=”10″ gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”zoomin” lightbox=”yes” lightbox_content=”titles” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_gallery]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *