Saopštenje – podjela zaštitnih maski

Općinski štab civilne zaštite Banovići je na osnovu prijedloga Službe za stambeno komunalne poslove društvene djelatnosti i zajedničke poslove donio naredbu o nabavci zaštitnih maski za sve građane na području općine Banovići.

Služba za stambeno komunalne poslove društvene djelatnosti i zajedničke poslove je na zajedničkom sastanku sa Predsjednicima savjeta mjesnih zajednica tražila da savjeti mjesnih zajednica iskažu svoje potrebe na osnovu čega je utvrđen broj potrebnih maski. Nakon nabavke zaštinih maski Služba za stamnebo komunalne poslove društve djelatnosti i zajedničke poslove je izvršila raspodjelu maski  Predsjednicima  savjeta mjesnih zajednica po ranije utvrđenim potrebama, uz obavezu da savjeti mjesnih zajednica iste podijele građanima i o tome izvijeste službu.

Ovim želimo naglasiti da ukoliko bilo ko od građana nije dobio zaštitnu masku da se obrati Predsjedniku savjeta svoje mjesne zajednice. Predsjednici savjeta mjesnih zajednica ukoliko imaju potrebu za dodatnim brojm zaštitinih maski mogu se javiti Službi za stambeno komunalne poslove društvene djelatnosti i zajedniče poslove zbog preuzimanja istih.

Pomoćnik načelnika Adem Mostarlić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *