U jeku građevinske sezone – Asfaltirana nova dionica puta

Mještani naselja Kasumovići u mjesnoj zajednici Banovići Selo danas su dobili novih 320 metara asfalta. Sredstva u iznosu od 55.000 konvertibilnih maraka izdvojena su  iz općinskog budžeta za 2019. godinu. Ovo je druga asfaltirana dionica od ukupno sedam koliko je planirano u ovoj godini.

– Nadležna općinska služba nastavlja implementaciju započetih infrastrukturnih radova na području cijele opštine. Danas smo završili drugu dionicu i već od sutra nastavljamo dalje aktivnosti na pripremi novih projekata, – kazali su u nadležnoj općinskoj službi.

Za sutra je planirano uvođenje izvođača radova u MZ Grivice gdje će se krenuti u rekonstrukciju i sanaciju dionice puta Pirići-Sarići, a u narednim danima očekuje se asfaltiranje ulice Patriotska liga u MZ Grad II.

[fusion_gallery layout=”” picture_size=”fixed” columns=”4″ column_spacing=”10″ gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2019/08/Kasumovici.jpg” image_id=”5484|full” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2019/08/Kasumovici2.jpg” image_id=”5485|full” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2019/08/Kasumovici3.jpg” image_id=”5486|full” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2019/08/Kasumovici4.jpg” image_id=”5487|full” link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *