U povodu Dana Općine – Likovna kolonija u predjelima Konjuha

Likovna kolonija u organizaciji Javne ustanove Centar za kulturu i informisanje Banovići  održana je jučer u području Zaštićenog pejzaža Konjuh. Učešće su uzeli banovićki slikari, a ovom prilikom nastalo je nekoliko umjetničkih djela koja imaju značajnu umjetničku vrijednost.

Ovo je šesta manifestacija održana u okviru Programa obilježavanja Dana Općine Banovići. Program se nastavlja večeras, 23.8.2019. godine uz moderne plesove. Sutra je na rasporedu prva sportska manifestacija u okviru ovog Programa koja će ujedno biti održana prvi put u Banovićima. Riječ je o Banovićkom polumaratonu koji će trčati preko tri stotine prijavljenih.

[fusion_gallery layout=”” picture_size=”fixed” columns=”2″ column_spacing=”” gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2019/08/Likovna-kolonija.jpg” image_id=”5633″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2019/08/Likovna-kolonija1.jpg” image_id=”5634″ link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *