U radnoj posjeti Općini Banovići boravili predstavnici Medžlisa islamske zajednice

Općinski načelnik dr. Bego Gutić primio je u radnu posjetu predstavnike Medžlisa islamske zajednice Banovići. Razgovarano je o aktuelnim pitanjima koja se tiču lokalne zajednice i Medžlisa, kao i budućoj saradnji.

Učesnici sastanka složili su se da je dosadašnja saradnja bila dobra te da će se pozitivni i dobri odnosi Općine i Medžlisa nastaviti i dalje. Načelnik Gutić izrazio je zadovoljstvo posjetom i naglasio da će nastojati biti podrška u radu Medžlisa islamske zajednice.

-“Veoma je važno da imamo dobre odnose i uspješnu saradnju sa Medžlisom islamske zajednice. Mi ćemo sa naše strane učiti sve što je u našoj mogućnosti i nastojati pomoći u rješavanju problema koji se tiču rada Medžlisa”, – kazao je općinski ačelnik dr. Bego Gutić.

Istaknuto je i da će u prijedlogu budžeta biti planiran dio sredstava namjenjen za najpotrebnije projekte MIZ.

[fusion_gallery layout=”” picture_size=”fixed” columns=”2″ column_spacing=”” gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2021/01/Posjeta-predstavnika-MIZ.jpg” image_id=”9996″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2021/01/Posjeta-predstavnika-MIZ2.jpg” image_id=”9997″ link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery]

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *