Upriličen prijem za predstavnike KBS “SEIKEN” Živinice i članove Kluba iz Banovića

Za predstavnike Kluba borilačkih sportova “Seiken” Živinice, te članove Kluba iz Banovića i njihove roditelje, ovih dana je upriličen prijem u prostorijama Općine Banovići. Klub “Seiken” uspješno djeluju i radi sa djecom iz Banovića već nekoliko godina.

Ovo je bila prilika da se predstavnici lokalne zajednice detaljnije upoznaju sa njihovim radom, dosadašnjim uspjesima, kao i planovima za naredni period. Prijem su upriličili općinski načelnik dr. Bego i Gutić i predsjedavajući Općinskog vijeća Robert Lapčević.

Stručni tim Kluba ukratko je predstavio način rada, članovi Kluba su prezentirali svoje dosadašnje rezultate, a roditelji djece su izrazili zahvalnost za podršku koja im je obećana od strane lokalne zajednice.

Načelnik Gutić je istakao da će od sada lokalna zajednica biti podrška djeci iz Banovića koji idu na takmičenje, ali i Klubu koji se zalaže da uspjeh ne izostane. Djeca koja su do sada ostvarila dobre rezultate uputio je čestitke, a onima koji to još nisu postigli poželio da što prije ostvare uspjeh.

Klub borilačkih sportova “Seiken” osnovan je maja 2014. godine i postigli su zavidne rezultate na takmičenjima širom Bosne i Hercegovine, tako da su karatisti ovog kluba već osvajači zlatnih, srebrnih i bronzanih medalja.

[fusion_gallery layout=”” picture_size=”fixed” columns=”4″ column_spacing=”” gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2021/03/Prijem-KBS-Seiken-1.jpg” image_id=”11038″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2021/03/Prijem-KBS-Seiken-4.jpg” image_id=”11041″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2021/03/Prijem-KBS-Seiken-3.jpg” image_id=”11040″ link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://banovici.gov.ba/wp-content/uploads/2021/03/Prijem-KBS-Seiken-2.jpg” image_id=”11039″ link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery]

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *