Banovići pred otvaranjem najvećeg tržišnog centra

U petak 27.07.2018.godine kompanija Robot iz Sarajeva planira svečano otvaranje svog novog tržišnog centra. To je do sada najveći prodajni objekat u našem gradu sa površinom od oko 3700 m2. Iz pisma namjere kojeg je Robot uputio općini Banovići može se vidjeti da će i ovaj Robot centar biti bogato opremljen robom vrhunske kvalitete, koja je pažljivo odabrana za sve uzraste. Prodajni prostor nudit će raznovrstan asortiman prehrane, hemije, tekstila,posuđa, igračaka, robu široke potrošnje, bijele tehnike, alata, kućanskih aparata,namještaja rasvjete i sanitarija.

Pored bogatog asortimana u prodajnom centru se nalazi restoran i kafić, te dječja igraonica, a u okviru vanjskog dijela kupcima će biti na raspolaganju veliki parking i auto praonica.

Kako ističu u svom pismu, Robot planira zaposliti oko 60 uposlenika u našem novom trgovačkom centru. Hipermarket Robot u Banovićima je ujedno i 27-mi  objekat  koji se ovih dana planira otvoriti a ukupna vrijednost investicije je oko 5 miliona KM.

Za građane Banovića ovo je prvorazredan događaj pa se obavještavaju da će novi objekat biti otvoren u 08.00 h za sve kupce.

Nakon otvaranja kupcima i posjetiocima bit ce na raspolaganju „akcijske cijene proizvoda, pokloni, promocije, degustacije, druženje za najmlađe kao i ostale zabavne aktivnosti“ koje će obilježiti veliko otvaranje.

Pripremio E.M

[fusion_gallery image_ids=”3738,3739,3740,3741,3742,3743″ layout=”grid” picture_size=”fixed” columns=”” column_spacing=”10″ gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”zoomin” lightbox=”yes” lightbox_content=”titles” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][/fusion_gallery]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *